Senior School Sports Day- 20th February 2018

Senior School Sports Day- 20th February 2018

Dear All,

Senior School Sports Day for Grade 9 to Grade 12 is scheduled on 20th February 2018. It is mandatory for all students to be present on this day and should wear house Tshirt on sports day. In case if any student is absent then he or she will serve detention for 3 hours the next day he/she comes to school.

Grade 9 to Grade 12 Sports Day- 20th February 2018

Timings: 08:45 am to 11:45 am.

Regular classes will resume from slot 5 (12:15 pm).

 

Please refer to the below important points

1) Schedule for the day

8:40 Assembling of all students on 200-meter track house wise
8:45 torch relay one participant from each house
Timings Duration Grade 9 – 10 Grade 11 – 12
9:00 to 9:45 45 Mins Heptathlon Athletic
9:45 to 10:30 45 Mins Athletic Heptathlon
10:30 to 11:00 30 Mins Kho Kho/Kabaddi Tug Of War & 200×5 Relay(3 Boys & 2 Girls)
11:00 to 11:30 30 Mins Tug Of War & 200×5 Relay(3 Boys & 2 Girls) Kho Kho/Kabaddi
11:30 to 11:45 15 min Prize distribution Prize distribution

 

2) Students have to reach the ground by 8:40 am and stand there as per their house. Standees will be placed with house names on the ground.

3) Respective assigned teachers will be there and will take the names of students participating in Heptathlon, Kabaddi and Kho Kho between 08:50 am to 09:00 pm.

4) There will be no scheduled break. Students need to take their break in between the events. Pantry items will be available from 9:45 am to 10:30 am on the ground. Students can buy from pantry either through coupons or the amount will be deducted from imprest.

Regards,

Fountainhead School.

Comments are closed.